Tις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις, πέρασαν στη Μύκονο, τον αγαπημένο προορισμό των ποδοσφαιριστών, οι διεθνείς τερματοφύλακες με την Εθνική Ελλάδας, Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Αλέξανδρος Πασχαλάκης, και Θωμάς Στρακόσια με την Εθνική Αλβανίας.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο στη θάλασσα, όπου βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του, και τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Θωμά Στρακόσια στα Ματογιάννια, όπου συναντήθηκαν και μάλιστα πόζαραν μαζί. Ο καθένας με το δικό του στιλ, ποιος όμως είχε το καλύτερο;

Oδυσσέας Βλαχοδήμος

Ο 30χρονος γκολκίπερ της Νιουκάστλ επέλεξε ένα αθλητικό μαγιό για την παραλία σε μπλε σκούρο χρώμα και μια διακριτική λευκή ρίγα στο πλάι. Κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του είναι πως δεν έχει πάνω του τατουάζ, ενώ πάντα έχει πολύ περιποιημένο κούρεμα σα να έχει μόλις βγει από barber shop. To μόνο στο οποίο επενδύει ο Οδυσσέας σε αυτό το look παραλίας, είναι ένα ακριβό ρολόι και επίσης φορά μερικά κοσμήματα: ένα παντατίφ, βραχιόλια και δαχτυλίδια.

Τι είναι το παντατίφ που φορά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Το παντατίφ είναι ένα είδος κοσμήματος που φοριέται γύρω από το λαιμό και αποτελείται από ένα μικρό αντικείμενο που κρέμεται από αλυσίδα ή κορδόνι. Η λέξη παντατίφ προέρχεται από τη γαλλική λέξη pendentif, που σημαίνει κρεμαστό. Μπορεί να έχει διάφορα σχήματα και σχέδια, από απλά γεωμετρικά σχήματα μέχρι περίτεχνα μοτίβα, και να είναι μοντέρνο, κλασικό, βίντατζ ή ακόμα και εναλλακτικό. Μπορεί να περιλαμβάνει πολύτιμους λίθους, ημιπολύτιμους λίθους, μαργαριτάρια ή άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες. Κατασκευάζεται από διάφορα υλικά, όπως χρυσό, ασήμι, πλατίνα ή ατσάλι. Συχνά συνδυάζεται με υλικά όπως δέρμα ή μετάξι για τον ιμάντα ή την αλυσίδα. Το παντατίφ είναι ένα ευέλικτο και διαχρονικό κόσμημα που μπορεί να προσθέσει χαρακτήρα σε οποιαδήποτε εμφάνιση, κάνοντάς το μια αγαπημένη unisex επιλογή.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Ο 34χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού επέλεξε ένα total black look για την εμφάνισή του, που αποτελείται από μια αμάνικη μπλούζα, μια βερμούδα τύπου cargo και ένα ζευγάρι μαύρα sneakers Louis Vuitton στα οποία φόρεσε διαφορετικό χρώμα κορδόνια σε κάθε παπούτσι – λευκά και μαύρα. Γενικά, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης υιοθετεί εκκεντρικά hair looks, σε αυτή του την εμφάνιση ωστόσο τον είδαμε με ένα απλό κοντό κούρεμα στο φυσικό χρώμα των μαλλιών του.

LV Trainer Sneakers

Θωμάς Στρακόσια

Η νέα είσοδος στα ελληνικά ποδοσφαιρικά πράγματα είναι αυτή του 29χρονου Θωμά Στρακόσια, που υπέγραψε για τα επόμενα πέντε χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο Αλβανός τερματοφύλακας που προέρχεται από την Μπρέντφορντ και αγωνίστηκε με την Εθνική Αλβανίας στο Euro 2024, βρέθηκε στα σοκάκια της Μυκόνου φορώντας ένα λευκό T Shirt, ένα κοντομάνικο πουκάμισο με κάθετες ρίγες, μπεζ παντελόνι και λευκά sneakers, ενώ ολοκλήρωσε το look του με minimal κοσμήματα: ένα σταυρό, μερικά δαχτυλίδια και ένα βραχιόλι. Ο Στρακόσια είναι ο μόνος που έχει αξύριστο look με τριμαρισμένο μούσι, ενώ και αυτός έχει κοντοκουρεμένα μαλλιά που χτενίζει προς τα πίσω.