Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ήδη ξεκινήσει! Και στο μυαλό μας κυριαρχούν δύο πράγματα: τα δώρα που θα λάβουμε, καθώς και τα outfit που θα φορέσουμε τις ημέρες των γιορτών! Και αν ένα αξεσουάρ είναι ικανό να απογειώσει ένα σύνολο αλλά και να χωρέσει σ΄ένα υπέροχο κουτί κάτω από το δέντρο, αυτό είναι ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια.

Είτε ψάχνεις ένα εντυπωσιακό ζευγάρι για να σε βρει ο νέος χρόνος μέσα στη λάμψη και το γκλαμ, ένα ζεστό ζευγάρι που θα σε συντροφεύσει στις χειμερινές εξορμήσεις ή απλά κάτι άνετο αλλά συνάμα λαμπερό για τις πρωινές σου βόλτες, έχουμε ετοιμάσει μία μοναδική λίστα έτοιμη να την στείλεις στον Άγιο Βασίλη.

Υπάρχει κάτι που δίνει λάμψη περισσότερο από ένα μοναδικό ζευγάρι γόβες με γκλίτερ; Το συγκεκριμένο ζευγάρι με ανοίγματα και μπαρέτα είναι κατάλληλο για άκρως θηλυκές εμφανίσεις. Σε ασημί glitter θα τις συνδυάσεις με όλα τα κομψά ρούχα σου για τις κοσμικές εκδηλώσεις ή τις βραδινές σου εξόδους. Η λάμψη τους θα ενθουσιάσουν την παρέα σου ενώ εσύ θα ενθουσιαστείς με την άνεση που θα σου προσφέρουν.

Το λευκό είναι το απόλυτο χρώμα του χειμώνα. Αν το συνδυάσουμε και με τις μπότες που θεωρείται το υπόδημα των χειμερινών μηνών, τότε έχουμε το απόλυτο ζευγάρι για τις γιορτές. Για έξτρα λάμψη επιλέγουμε μυτερές μπότες με φερμουάρ για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση σε λευκό χρώμα με μεγάλη αλυσίδα στο πλάι ιδανικές για βραδινές εξόδους. Θα τις συνδυάσεις με φόρεμα ή κολάν και θα κλέψεις όλες τις εντυπώσεις.

Σε παρόμοια λογική βρίσκετε και το επόμενο ζευγάρι που έχουμε επιλέξει. Το μικρότερο ύψος κάνει τα μποτάκια κατάλληλα και για τις βραδινές εξόδους αλλά και για τις πρωινές βόλτες και επισκέψεις. Αντί για λευκό προτιμήσαμε το μπεζ χρώμα που συνδυάζεται πιο εύκολα. Με μεσαίο τακούνι και υπέροχες χρυσές λεπτομέρειες θα τα φορέσεις παντού.

Αν ψάχνεις κάτι λίγο πιο απλό τότε το επόμενο ζευγάρι είναι ιδανικό για εσένα. Σε μπεζ γνήσιο δέρμα και μεσαίο τετράγωνο τακούνι προσφέρει άνεση και στυλ. Ιδανικά για τη βόλτα αλλά και το γραφείο χάρη στη λιτή γραμμή τους και την κομψή τους εμφάνιση.

Ελπίζουμε φέτος να χιονίσει όχι μόνο γιατί λατρεύουμε το χιόνι αλλά και επειδή θα έχουμε την ευκαιρία να φορέσουμε πιο ζεστά υποδήματα και να περπατήσουμε σε ολόλευκα μονοπάτια. Για τη συγκεκριμένη έξοδο επιλέγουμε δετά μποτάκια για σταθερό κράτημα στο βάδισμα. Σε χακί χρώμα και μοντέρνο σχέδιο με αλυσίδα που δένει με velcro στο μπροστινό μέρος, θα γίνουν αχώριστος σύντροφός σας στις χειμωνιάτικες βόλτες.

Μπορεί το λευκό και το μπεζ να κυριαρχούν αυτή την περίοδο, ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλαμβάναμε και ένα μποτάκι σε μαύρο χρώμα για αμέτρητους συνδυασμούς. Ιδανικά θα το φορέσεις με jeans ή casual παντελόνια.

Η λίστα σου είναι έτοιμη! Και επειδή το γράμμα στον Άγιο Βασίλη μπορεί να χαθεί, μπες στο topshoes.gr πρόσθεσε όποιο ζευγάρι επιθυμείς στο καλάθι σου και συνέχισε τα σχέδια σου για την εορταστική περίοδο.

Δείτε περισσότερα: 

topshoes.gr