Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190 βαθμούς και στρώνουμε σε μια λαμαρίνα αντικολλητικό χαρτί. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το αυγό και τη μαρμελάδα πορτοκάλι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως τα υλικά μας. Αν το μείγμα μας είναι στο ανακάτεμα αρκετά σκληρό, προσθέτουμε λίγη μαρμελάδα επιπλέον.

Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι και το μπέικιν και προσθέτουμε σιγά σιγά με το μίξερ το μείγμα της
Παίρνουμε κουταλιές από τη ζύμη μας και τις απλώνουμε στη λαμαρίνα μας αραιά και χωρίς να τα απλώνουμε
Ψήνουμε έως ότου τα μπισκότα απλώσουν και να ροδίσουν ελαφρά, για 8-10 λεπτά.

Τα αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα αποθηκεύσουμε ή τα καταναλώσουμε

Υλικά για 30 μπισκότα

1/3 φλιτζάνι βούτυρο
2/3 φλιτζανιού ζάχαρη
1 αυγό
6 κουταλιές μαρμελάδα πορτοκάλι
1 1/2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ

Πηγή: greekmasa.gr