Η ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση του Οργανισμού W.I.N. Hellas πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Απριλίου σε γνωστό club της Αθήνας, όπου παρευρέθηκαν οι συμμετέχοντες στο ετήσιο Ημερολόγιο του Οργανισμού, καθώς και πολλές δημοφιλείς προσωπικότητες από τον πολιτικό, τον αθλητικό, τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Στην εκδήλωση δημοπρατήθηκαν έργα που φιλοτέχνησε η ζωγράφος Καρολίνα Ροβύθη, εμπνευσμένα από τις φωτογραφίες του Σπύρου Πώρου για το ημερολόγιο W.I.N. Hellas2011, με θέμα «Κάποιος να σε προστατεύει…». Tα έσοδα της δημοπρασίας διατέθηκαν για τη στήριξη του έργου του Οργανισμού που αφορά στην προστασία και ενδυνάμωση των κακοποιημένων γυναικών.

Η Always, ένα brand συνώνυμο της γυναικείας προστασίας στήριξε για ακόμα μια φορά τον W.I.N. Hellas και το δύσκολο έργο του για την προστασία των γυναικών από κάθε μορφή βίας.

Στο πλαίσιο αυτής της ξεχωριστής βραδιάς, η Πρόεδρος και ιδρύτρια του W.I.N. Hellas, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου εκπροσωπώντας και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, απένειμε τιμητικό βραβείου στη Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Προϊόντων της Procter & Gamble Hellas, Νατάσα Γαζή, για την ευγενική προσφορά και στήριξη της Always προς τον Οργανισμό. Στη συνέχεια για δεύτερη χρονιά η κα Τσαγκιά-Παπαδάκου και η κα Γαζή έδωσαν ένα ξεχωριστό «Bραβείο Προστασίας Always» σε επιλεγμένη απόφοιτο του προγράμματος του W.I.N. Hellas «Ο Σωστός Τρόπος Ζωής».

Η κα Γαζή, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Προϊόντων P&G δήλωσε μετά το πέρας της απονομής: «Η Always το προϊόν συνώνυμο της γυναικείας προστασίας στηρίζει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό W.I.N. Hellas στο έργο του για την ενδυνάμωση της γυναικείας προστασίας. Είναι μια συμμαχία που φέρνει δύο οργανισμούς που μοιράζονται κοινούς στόχους και κοινούς σκοπούς κοντά αφού και οι δύο έχουν ως κύριο μέλημά τους να τονίσουν την αίσθηση σιγουριάς στις γυναίκες έτσι ώστε αυτές να αισθάνονται προστατευμένες και γεμάτες αυτοπεποίθηση να αντικρίσουν τη ζωή».

Η Πρόεδρος του W.I.N. Hellas, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, στην ευχαριστήρια ομιλία της δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σήμερα με τη βοήθεια όλων σας, ο W.I.N. Hellas αριθμεί περισσότερα από 5.000 μέλη. Ευχαριστούμε όλους εσάς, που με τη στήριξή σας μας βοηθάτε να στέλνουμε καθημερινά ένα μήνυμα ελπίδας, αυτοπεποίθησης, σιγουριάς και προστασίας σε όλες τις κακοποιημένες γυναίκες».