Ένας άνδρας έχει κάνει αίσθηση στο OnlyFans με το ασυνήθιστο περιεχόμενο που ανεβάζει, καθώς δεν αναρτά καθόλου πορνογραφικό υλικό, αλλά τον ίδιο με φουσκωμένη κοιλιά, ώστε να θυμίζει έγκυο και βίντεο όπου προσποιείται πως γεννάει.

Όπως αναφέρει η nypost.com, ο 48χρονος Simon Henderson από την Βρετανία άνοιξε λογαριασμό στη πλατφόρμα με το όνομα «The Belly King», από την στιγμή που χώρισε με την σύζυγο του και αναγκάστηκε να μένει σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, με τα χρέη του όμως να διογκώνονται συνέχεια.

Ο Simon Henderson πριν φουσκώσει την κοιλιά του

Έτσι, από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα έχει κερδίσει περίπου 4.000 δολάρια, ενώ βγάζει περίπου 110 δολάρια τον μήνα, από τους 80 μόνιμους ακολούθους του, όπου στην πλειοψηφία είναι άνδρες.

«Οι περισσότεροι από τους θαυμαστές μου είναι άνδρες και δεν με ενοχλεί, καθώς πρέπει ακόμα να πληρώσω τους λογαριασμούς στο σπίτι. Επομένως, δεν αισθάνομαι ότι συμβιβάζομαι καθόλου», λέει χαρακτηριστικά.

Ο Simon Henderson εφόσον φουσκώσει την κοιλιά του

Η «εγκυμοσύνη» που φέρνει χρήματα

Ο Simon Henderson ξεκαθαρίζει ότι δεν αναρτά πορνογραφικό υλικό, αλλά χιουμοριστικά βίντεο, όπου κάνει την έγκυο. Συγκεκριμένα, μπορεί να έχει κοιλιακούς, επειδή γυμνάζεται συνέχεια, όμως μπορεί να φουσκώσει την κοιλιά του και να φαίνεται σαν μιας γυναίκας που περιμένει παιδί.

Έτσι, στα βίντεο του, προσποιείται ότι είναι έγκυος και γκρινιάζει για την εγκυμοσύνη, ή μπορεί να δημοσιεύσει υλικό, όπου κάνει πως γεννάει. «Φτιάχνω διασκεδαστικά βίντεο για το ότι είμαι έγκυος, γκρινιάζω γι’ αυτό, μιλώ γι’ αυτό και κάνω βίντεο με εμένα να προσποιούμαι ότι γεννώ», αναφέρει για το υλικό που ανεβάζει στο OnlyFans.

Μάλιστα, σημειώνει ότι ασχολείται και με βίντεο Vore, δηλαδή την ερωτική επιθυμία όπου κάποιος θέλει να φαγωθεί από κάποιο άλλο άτομο και στη συνέχεια να χωνευτεί.

«Το Vore απεικονίζεται συνήθως σε κινούμενα σχέδια για ενήλικες και διερευνά την πιθανότητα να τρως ανθρώπους και να τους κρατάς στην κοιλιά σου και τελικά να τους χωνεύεις… Μπορώ να πραγματοποιήσω αυτή την ιδέα σε αστεία βίντεο. Το ταλέντο μου με την κοιλιά με βοηθάει να κάνω πραγματικότητα αυτά τα βίντεο, σε αντίθεση με το να ήταν κινούμενα σχέδια», προσθέτει για τα φετίχ που ικανοποιεί.

Ακόμη, σχετικά με την επιλογή να ασχοληθεί με την δημοφιλή πλατφόρμα, τονίζει πως «χωρίς το OnlyFans, θα πλήρωνα ήδη περισσότερα από αυτά που έβγαζα, οπότε θα είχα καταρρεύσει χωρίς αυτό».