Η 20χρονη Maggie Russell, fitness model, αποκάλυψε πως προπονείται επί τέσσερις ώρες την ημέρα και έχει κόψει στο μισό τις θερμίδες που καταναλώνει καθώς κορυφώνεται το πρόγραμμα της προετοιμασίας της  ενόψει κρίσιμου διαγωνισμού αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η νεαρή γυναίκα θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό World Beauty, Fitness and Fashion αύριο στην Αυστραλία και έτσι η εβδομάδα αυτή ήταν για εκείνη μια δοκιμασία: δεν κατανάλωσε καθόλου υδατάνθρακες και έκανε προπόνηση δύο φορές την ημέρα.

«Ασκούμαι με βάρη έξι ημέρες την εβδομάδα και επτά μέρες κάνω cardio (ασκήσεις για το καρδιοαναπνευστικό) δύο φορές την ημέρα», περιγράφει η ίδια.

«Είναι πολύ έντονη άσκηση. Περνάω τέσσερις ώρες την ημέρα στο γυμναστήριο και έχω πολύ αυστηρή δίαιτα», λέει- καταναλώνει τις μισές από τις θερμίδες που θα έπρεπε και τρώει μόνο πρωτεΐνη και λαχανικά.

Την ημέρα του διαγωνισμού θα κάνει τεχνητό μαύρισμα με διπλό σπρέι και θα φάει μόνο ρυζογκοφρέτες και μερικές καραμέλες.

Η Russell καταγράφει τακτικά τις προπονήσεις της και τις μοιράζεται με τους 14.000 followers στο Instagram ενώ προσπαθεί να κοιμάται τουλάχιστον οκτώ ώρες την ημέρα.

Ο διαγωνισμός World Beauty, Fitness and Fashion competition παρομοιάζεται με το σόου της Victoria’s Secret αλλά για body-builders.

fitnesmodel6 fitnesmodel5 fitnesmodel4 fitnesmodel3 fitnesmodel2 fitnesmodel7