Μια ανατρεπτική γευστική εμπειρία έρχεται στο Canteen την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 από τους δημιουργούς του Αιόλου 68. Ένα surf ‘n’ turf μενού από τον Βασίλη Ακρίβο του Ψάριστον και τον Άγγελο Φραντζή του BarBq, οι οποίοι μαζί με τον Γιώργο Ταρνάρη δημιούργησαν το Αιόλου 68 στο κέντρο της Αθήνας.
- Gumbo σούπα Ορλεάνης
- Κυκλαδίτικη σαλάτα
- Γαρίδες με σάλτσα kimchi και μαυροσίσαμο
- Φαρφαλίνες σε σαλσίτσια και μύδια
- Μπιφτέκι προβατίνας γεμιστό με σολομό καπνιστό
- Κρέμα Ρεμουλάδας
Πληροφορίες