Με διαστάσεις 150,7 x 77 x 7 mm και βάρος 148 γραμμαρίων, το Sony Xperia T3 είναι ένα πραγματικά λεπτό και ελαφρύ smartphone, αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι διαθέτει μεγάλη οθόνη 5,3 ιντσών.

Σχεδιαστικά δεν απέχει και πολύ από τα high-end μοντέλα της σειράς Xperia, αν και είναι σημαντικά λεπτότερο (το Ζ2 έχει πάχος 8,2 χιλιοστών). Διαθέτει τον ίδιο μεταλλικό σκελετό με το ευμέγεθες power button στο πλάι, ενώ θα κυκλοφορήσει και στα ίδια χρώματα: λευκό, μαύρο και μωβ.

Κάπου εδώ, όμως, οι ομοιότητες τελειώνουν και το Xperia T3 αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους ανήκει στη «μεσαία» κατηγορία: Ανάλυση οθόνης 1280x720p (με πυκνότητα 277ppi), τετραπύρηνος Snapdragon 400 επεξεργαστής στο 1,4GHz, 1GB RAM και αποθηκευτικός χώρος 8GB που, όμως, επεκτείνεται έως τα 32GB μέσω κάρτας MicroSD.

H κάμερα στα 8MP συνοδεύεται από ένα μεγάλο πακέτο software ευκολιών της Sony, ενώ η συσκευή λειτουργεί σε περιβάλλον Android KitKat.

To Xperia T3 θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στην Ελλάδα, με την τιμή του να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη. Δεν αναμένεται, πάντως, να είναι εξωφρενική…

Πηγή: thegang.gr