Μια ακόμα αποκάλυψη έκανε η ιστοσελίδα μετρήσεων GLBenchmarks, καθώς έστω και για λίγες ώρες δημοσίευσε μετρήσεις του επερχόμενου κινητού/tablet της Samsung, Galaxy Note II.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αλλά και τις πληροφορίες που είχαν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα, η ταχύτητα του επεξεργαστή φαίνεται να είναι 1.6GHz, ξεπερνώντας τον τετραπύρηνο επεξεργαστή του Galaxy S III κατά 200MHz. Θα χρησιμοποιεί την κάρτα γραφικών Mali 400 ενώ στις πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρεται επίσης πως θα έχει οθόνη ανάλυσης 1280×720 σε αναλογία 16:9, απογοητεύοντας έτσι αρκετούς χρήστες που περίμεναν να κυκλοφορήσει με οθόνη 1080p. Φήμες θέλουν το κινητό να διαθέτει κάμερα 8megapixel και σημαντική αλλαγή στο design ώστε να ταιριάζει με το Galaxy S III.

Το GLBenchmark πάντως αφαίρεσε τις μετρήσεις τις συσκευής λίγες ώρες μετά την δημοσίευσή τους. Πολύ πιθανό αυτό να έγινε μετά από απαίτηση της Samsung, ή η διαρροή να προκλήθηκε από
λάθος.

Υπενθυμίζουμε πως το Galaxy Note II θα ανακοινωθεί στις 30 Αυγούστου, μια ημέρα πριν το IFA2012 στην Γερμανία. Η κυκλοφορία του έχει οριστεί για το 4ο τρίμηνο του 2012, είναι πολύ πιθανό όμως να το δούμε στα καταστήματα πριν τον Οκτώβρη αφού η Samsung θέλει να το κυκλοφορήσει πριν από το επόμενο iPhone.