Οι Άντι Τζόνσον και Φρανκ Λάμπαρντ είναι οι δύο που μοιράζονται το βραβείο του MVP της 7ης αγωνιστικής της Πρέμιερ. Ο πρώτος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Φούλαμ, ενώ ο δεύτερος κατέθεσε αποδείξεις της ποδοσφαιρικής του ποιότητας παρά την ηλικία και το… ροτέισον του Βίλας–Μπόας.

Ο Άντριου Τζόνσον έχει κλέψει την παράσταση και τις… καρδιές των οπαδών της Φούλαμ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο 30χρονος φορ στο ματς με την ΚΠΡ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του θριάμβου των «cottagers» που διέσυραν τους νεοφώτιστους με σκορ 6-0. Πέτυχε το πρώτο του χατ – τρικ στην Πρέμιερ Λιγκ, έγινε ο σκόρερ του ταχύτερου γκολ στο φετινό πρωτάθλημα βρίσκοντας το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα 89 δευτερόλεπτα μετά την πρώτη σέντρα και έγινε ο πρώτος παίκτης της Φούλαμ που πέτυχε τρία ή και περισσότερα τέρματα σε παιχνίδι της πρώτης κατηγορίας.

Από την άλλη, ο Φρανκ Λάμπαρντ. Οι συστάσεις μπορούν να λείπουν. Από το απόγευμα της Κυριακής, 2ας Οκτωβρίου 2011, ο Άγγλος μέσος βρίσκεται στην 5η θέση των σκόρερ της Τσέλσι όλων των εποχών σε αγώνες πρωταθλήματος! Με το χατ – τρικ στη νίκη (5-1) επί της Μπόλτον και την προσφορά του στο παιχνίδι και στην κατάκτηση των τριών βαθμών, ο Φρανκ Λάμπαρντ έφτασε στα 119 τέρματα με τη μπλε φανέλα! Το γκολ κόντρα στη Βαλένθια και αυτά στο ματς με τους «γουόντερερς», ήρθαν με τη μορφή αντίδρασης για τη μη χρησιμοποίησή του από τον Βίλας – Μπόας στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με τη Σουόνσι.
πηγή: england365