Στην ΑΕΚ είναι έκπληκτοι με τις δηλώσεις παραγόντων της Ντινάμο Ζάγκρεμπ περί απόλυτης άρνησης επικοινωνίας από πλευράς κιτρινόμαυρων, κάτι που δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση.

Από την ΑΕΚ είχαν κάνει απολύτως ξεκάθαρο ότι θα απείχαν από εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων ενόψει του αγώνα στο Ζάγκρεμπ λόγω πένθους μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη, ωστόσο ό,τι αναφέρεται από πλευράς Ντινάμο περί απόλυτης άρνησης επικοινωνίας είναι παντελώς αβάσιμο καθώς η Ένωση συμμετέχει κανονικά σε συσκέψεις ασφαλείας και σε οτιδήποτε αφορά οργανωτικά θέματα.

«Εμείς δεν συμμετέχουμε λόγω πένθους σε εκδηλώσεις που έχουν χαρακτήρα δημοσίων σχέσεων. Σε οτιδήποτε αφορά θέματα ασφάλειας φυσικά και είμαστε παρόντες, όπως έγινε νωρίτερα στο Μάξιμιρ στο περιθώριο της προπόνησης της ΑΕΚ, με παρουσία και της UEFA. Η μία από τις προβλεπόμενες συσκέψεις ασφαλείας, η άλλη είναι αύριο το πρωί. Και σε οτιδήποτε αφορά οργανωτικά φυσικά δεν αρνούμαστε επικοινωνία», αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Ένωση και προσθέτουν:

«Αποχωρήσαμε από την σύσκεψη ανήμερα της δολοφονίας για προφανείς λόγους. Πώς είναι δυνατόν να βρισκόμαστε στο γήπεδο τους, να συμμετέχουμε στις συσκέψεις και να κατηγορούμαστε ότι είμαστε εξαφανισμένοι; Φυσικά αντίστοιχα άτοπες και αβάσιμες είναι και οι αιτιάσεις του προέδρου της Κροατικής Ομοσπονδίας. Αναφέρει πράγματα που δεν συμβαίνουν».

Πηγή: gazzetta.gr