Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επισήμως την απόκτηση του Τιν Γεντβάι για την άμυνα και στρέφει πλέον την προσοχή του στους δύο αγώνες με τη Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περιμένει άλλες τρεις μεταγραφές και τη διοίκηση να δουλεύει για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του.

Η αρνητική απάντηση του Άρη στην πρόταση για τον Γιακούμπ Μπράμπετς θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στους Πράσινους, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι είχαν ήδη… κάνει τα κουμάντα τους και είχαν έτοιμη εναλλακτική λύση. Στο Τριφύλλι δεν έχασαν καθόλου χρόνου και προχώρησαν στην απόκτηση του Κροάτη στόπερ, με αποτέλεσμα να επικρατεί πλέον ηρεμία ενόψει των δύο πολύ κρίσιμων αγώνων με τη Ντνίνπρο. Για τον Γιοβάνοβιτς, βλέπετε, ήταν απαραίτητο το να έχει αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός πριν τις δύο ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι… ξεμπέρδεψαν με τις μεταγραφές. Το ρόστερ χρειάστηκε ακόμη προσθήκες ενόψει της νέας σεζόν και ο Γιοβάνοβιτς έχει κάνει σαφές στους διοικούντες ότι θέλει άλλους τρεις παίκτες. Για την ακρίβεια, θέλει οπωσδήποτε άλλους δύο και κατά πάσα πιθανότητα και έναν τρίτο. Και οι θέσεις στις οποίες θέλει παίκτες ο Παναθηναϊκός είναι οι εξής: Ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό, έναν δεξιό μπακ και ένα αμυντικό χαφ. Ο στόπερ θα προορίζεται για βασικός, ο δεξιός μπακ θα πρέπει να είναι έτοιμος για να παίξει βασικός αν χρειαστεί και ο αμυντικός χαφ είναι… προαιρετικός.

Στη διοίκηση της ΠΑΕ, επομένως, ξέρουν τι θέλει ο προπονητής και δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν όλα όσα πρέπει. Όχι άμεσα όμως. Το μυαλό όλων στους Πράσινους στρέφεται πλέον στους δύο αγώνες με τη Ντνίπρο και η συνέχεια στα μεταγραφικά αναμένεται να δοθεί τον Αύγουστο, με την ευχή όλων στο πράσινο στρατόπεδο να είναι ότι η ομάδα θα συνεχίζει κανονικά στα προκριματικά του Champions League με στόχο, όσο δύσκολο κι αν είναι, να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.