Συζήτηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κατέγραψε θεατής του αγώνα του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Στέφανο Τσιτσιπά για τα ημιτελικά του Paris Masters.  Στο βίντεο φαίνονται συνεργάτες του τενίστα να παρασκευάζουν ένα συμπλήρωμα σε υγρή μορφή και όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιος τους τραβάει με κινητό, κάνουν ό, τι μπορούν για να μη φαίνεται τι ακριβώς κάνουν.

«Μπορεί κάποιος που γνωρίζει τένις να μου εξηγήσει τι ακριβώς γίνεται εδώ πέρα και με αυτόν τον τρόπο; Μου φαίνεται απίστευτα ύποπτο» έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος που ανάρτησε το βίντεο.

Στη συνέχεια φαίνεται μια κοπέλα να μεταφέρει το σκεύασμα στον «Νόλε» ο οποίος, όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο, ρωτάει τον προπονητή του πότε να το πιει.

Θέση στο ζήτημα πήρε και η σύζυγος του Νόβακ Τζόκοβιτς, Γελένα, προτρέποντας τον κόσμο να αφήσει τον Σέρβο να μιλήσει όποτε αυτός θέλει. «Θα μιλήσει όταν είναι έτοιμος. Είναι παράλογο να ζητάει ο κόσμος από κάποιον αν μιλήσει για κάτι για το οποίο δεν είναι έτοιμος. Σωπάστε. Κοιτάξτε περισσότερο τον εαυτό σας. Δεν είναι όλα ύποπτα όσα βλέπετε. Θα μπορούσε να είναι κάτι ιδιωτικό. Δεν επιτρέπεται αυτό;» έγραψε η σύζυγος του Τζόκοβιτς.