Ο Μίτσελ Γκονζάλεθ θα είναι οριστικά ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού αφού ήρθε στην Αθήνα, συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και συμφώνησε σε όλα για διετές συμβόλαιο, ενώ την Τετάρτη (21/9), ημέρα που θα ανακοινωθεί επισήμως η πρόσληψή του, θα πιάσει δουλειά με την απογευματινή προπόνηση των Πειραιωτών.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν σε αναζήτηση προπονητή μετά το τέλος του Κάρλος Κορμπεράν και τελικά δεν άργησαν να καταλήξουν στον αντικαταστάτη του. Ο Μίτσελ ήταν από την αρχή θετικός και πήρε το αεροπλάνο για Αθήνα, έχοντας συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης (20/9).

Σε αυτή τη συνάντηση, λοιπόν, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών και η επισημοποίηση αναμένεται την Τετάρτη (21/9) με την υπογραφή του συμβολαίου -το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα έχει διάρκεια δύο ετών- και τη σχετική ανακοίνωση.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 18:00 ο Μίτσελ θα είναι στον Ρέντη για την προπόνηση του Ολυμπιακού, αρχίζοντας άμεσα δουλειά με την ομάδα ώστε αυτή να μπει σιγά-σιγά στον ίσιο δρόμο λύνοντας τα προβλήματα που παρουσιάζει σε κάθε αγώνα από την αρχή της φετινής σεζόν.