Η τραγική οικονομική κατάσταση της Ντέρμπι έχει ως συνέπεια να της έχουν αφαιρεθεί πολλοί βαθμοί και να δίνει μάχη για την παραμονή της στην Championship, με τους οπαδούς τους να μην ανησυχούν μόνο για τη φετινή σεζόν αλλά γενικά για το μέλλον της αγγλικής ομάδας. Ένα μέλλον που μπορεί να είναι καλύτερο από ό,τι περιμένουν, πάντως, αφού ο Τζορτζ Κλούνεϊ φέρεται να ενδιαφέρεται σοβαρά για την αγορά του κλαμπ.

Ο 60χρονος ηθοποιός είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά ποδοσφαιρικής ομάδας το 2020 και ήταν σε συζητήσεις για την ισπανική Μάλαγα, αλλά τελικά το deal δεν ολοκληρώθηκε. Η επιθυμία του να επενδύσει στο ποδόσφαιρο παρέμεινε όμως και δεν αποκλείεται να το κάνει μέσω της Ντέρμπι.

Αυτό, τουλάχιστον, αναφέρει η αγγλική εφημερίδα The Sun, με τον Κλούνεϊ να κάνει δηλώσεις σε τοπική εφημερίδα του Ντέρμπι, να δηλώνει πως γνωρίζει την κατάσταση του συλλόγου μέσω του φίλου και συναδέλφου Τζακ Ο’ Κόνελ που έχει γεννηθεί στο Ντέρμπι και να δηλώνει σίγουρος για το «λαμπρό», όπως το χαρακτήρισε, μέλλον της ομάδας.

«Το Ντέρμπι έχει έναν τεράστιο ποδοσφαιρικό σύλλογο με φανταστική ιστορία και είμαι σίγουρος ότι θα έχει και σπουδαίο μέλλον. Γνωρίζω ότι υπάρχουν προβλήματα τον τελευταίο καιρό, αλλά όλα διορθώνονται και κάτω από αυτές τις συνθήκες η ομάδα έχει δουλέψει σκληρά και αγωνίζεται καλά. Είναι προφανές σε μένα ότι εκτός από τους παίκτες στο χορτάρι, οι οπαδοί έχουν παίξει τον δικό τους ρόλο σε αυτό», ήταν τα λόγια του Κλούνεϊ.