Εντός αγωνιστικού χώρου τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφενός επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει προβλήματα και αφετέρου επειδή ο ίδιος έχει τον πιο χαμηλό μέσο όρο γκολ την τελευταία 10ετία. Εκτός γηπέδων, όμως, τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο για τον Πορτογάλο, ο οποίος ξεπέρασε τους 400 εκατ. ακόλουθους στο Instagram, από το οποίο παίρνει… 1,4 εκατ. ευρώ για κάθε διαφημιστική ανάρτησή του!

Ότι ο CR7 δεν είναι ένας απλός ποδοσφαιριστής αλλά μια… κινούμενη επιχείρηση, είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Ο Ρονάλντο έχει επενδύσει πάρα πολύ στην εικόνα του και αυτό, όπως αποδεικνύεται, του αποφέρει συνεχώς κέρδη. Μεγάλη κέρδη και μάλιστα χωρίς να κουράζεται καθόλου. Πόσο εξαντλητικό να είναι, δηλαδή, το να κάνεις μια διαφημιστική ανάρτηση στο Instagram; Τίποτα.

Κι όμως, γι’ αυτό το «τίποτα» ο Κριστιάνο παίρνει 1,4 εκατ. ευρώ πλέον! Αυτά είναι τα χρήματα που εξασφαλίζει για κάθε ανάρτηση που έχει διαφηιστικό χαρακτήρα στο Instagram, πλατφόρμα στην οποία ο ίδιος έχει περισσότερους από 400 εκατ. ανθρώπους να τον ακολουθούν και να τον κάνουν, φυσικά, ακόμη πιο πλούσιο.