Ούτε ο ίδιος ο Πέδρο δεν ξέρει που θα είναι την επόμενη σεζόν. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι είναι χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο επισήμανε ότι τον προβληματίζει το γεγονός ότι δεν παίρνει συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του.

«Δεν ξέρω αν θα παραμείνω στην Μπαρτσελόνα του χρόνου. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει στο ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή είμαι ήρεμος και το μυαλό μου θα είναι στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Τότε θα δούμε τι θα γίνει. Αυτή τη στιγμή, είμαι χαρούμενος στο σύλλογο, αλλά το να μην παίζω συνεχώς περιπλέκει τα πράγματα. Είναι δύσκολο, όμως από την πλευρά μου προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ», ήταν τα λόγια του 27χρονου Ισπανού, που στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συμπαίκτες του, Λουίς Σουάρεζ και Νεϊμάρ.

«Ο Σουάρεζ πλέον έχει δέσει στην ομάδα. Είναι αλήθεια ότι ήταν άτυχος, όμως πήρε τις ευκαιρίες του και είμαι σίγουρος ότι θα σκοράρει πολλά γκολ για την Μπαρτσελόνα. Οι ασίστ του επίσης ήταν πολύ σημαντικές. Επίσης, είναι ευχαρίστηση που έχουμε τον Νεϊμάρ μαζί μας. Είναι χαρούμενος εδώ και δίνει τα πάντα στην ομάδα», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr