Αρκετή είναι η κινητικότητα γύρω από μεταγραφικά θέματα στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, δεν αφορά μόνο παίκτες που μπορεί να γίνουν κάτοικοι Θεσσαλονίκης, αλλά και αυτούς που ενδεχομένως να φύγουν από την πόλη.

Συγκεκριμένα, ομάδα από την Αγγλία κατέθεσε πρόταση για την αγορά του Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον, όμως φέρεται να εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον «δικέφαλο» του Βορρά στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ισλανδός στόπερ προκάλεσε το ενδιαφέρον από ομάδα στο Νησί, η οποία -βάσει των «ασπρόμαυρων» ρεπορτάζ- κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του, ωστόσο από τον ελληνικό σύλλογο αποφάσισαν να απαντήσουν αρνητικά, έστω κι αν το οικονομικό όφελος από τη συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση θα άγγιζε τα 5.000.000 ευρώ.

Στην Τούμπα έκριναν πως δεν υπάρχει χρόνος για την αντικατάσταση του έμπειρου ποδοσφαιριστή, που με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του έχει μετατραπεί σε βασικό «πυλώνα» της αμυντικής τετράδας του «Δικεφάλου».

Παράλληλα, οι Ιταλοί συνεχίζουν τα δημοσιεύματα για την περίπτωση του Κάρολ Σφιντέρσκι και τον ενδιαφέρον απόκτησης από την Μπολόνια. Οι «ροσομπλού» δεν έχουν καλύψει το κενό στην επίθεσή τους, γι’ αυτό και επιδιώκουν την απόκτηση του Πολωνού φορ.

Οπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, η ιταλική ομάδα χτύπησε ξανά την «ασπρόμαυρη» πόρτα για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη. Ωστόσο, φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις έχουν κολλήσει, λόγω των απαιτήσεων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Στον «δικέδαλο» του Βορρά φαίνεται ότι ζήτησαν από την Μπολόνια να μπει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ, σε περίπτωση που αποφύγει τον υποβιβασμό από την Serie A. Ωστόσο, οι συγκεκριμένες απαιτήσεις δεν ικανοποίησαν τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου, οι οποίοι τους πρότειναν να μπει μια απλή οψιόν αγοράς.