Μέχρι να προκύψει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, ο Γενί Νγκαμποτό δεν είχε χάσει ούτε ένα παιχνίδι της Γκινγκάμπ στο φετινό πρωτάθλημα της Ligue2. Ο Γκαμπονέζος εξτρέμ είτε ως βασικός(11) είτε ως αλλαγή(10), είχε αγωνιστεί και στα 21 παιχνίδια της ομάδας του, μετρώντας 5 γκολ και 1 ασίστ! Από την στιγμή που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Τριφύλλι αλλά και με τον γαλλικό σύλλογο, ώστε να μείνει ελεύθερος, έμεινε εκτός αποστολής για την αυριανή εντός έδρας συνάντηση κόντρα στην Πο.

Το συμβόλαιο του 29χρονου μεσοπιθετικού τελειώνει το καλοκαίρι αλλά η Γκινγκάμπ αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Στην αρχή της σεζόν έφτιαξε μια ομάδα που είχε ως στόχο να διεκδικήσει την άνοδο αλλά πάνω στο χορτάρι τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας και προσπαθεί να απαλλαγεί από μεγάλα για τα δεδομένα της συμβόλαια, όπως αυτό το Νγκαμποτό, για να γλιτώσει την οικονομική καταστροφή!

Ο σύλλογος, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Γαλλία, αναμένεται το Σάββατο να αφήσει ελεύθερο τον διεθνή άσο και στην συνέχεια εκείνος θα ταξιδέψει για την Αθήνα.

Πηγή: gazzetta.gr