Στον Πέδρο Προένσα ανατέθηκε το δύσκολο έργο να διευθύνει την Τρίτη στο Λονδίνο τη ρεβάνς του 3-1 του Παρισιού ανάμεσα σε Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο 43χρονος ρέφερι, που είναι οικονομικός διευθυντής στο επάγγελμα, είχε διευθύνει το 2012 τον τελικό μεταξύ Τσέλσι και Μπάγερν στο Μόναχο, όπου οι «μπλε» είχαν επικρατήσει 4-3 στα πέναλτι. Την ίδια χρονιά είχε «σφυρίξει» και τον τελικό του Euro 2012 μεταξύ Ισπανίας και Ιταλίας. Ήταν ακόμη διαιτητής πέρσι στο Τσέλσι-Γιουβέντους 2-2 για τους ομίλους, ενώ ουδέποτε έχει βρεθεί στο δρόμο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στον επαναληπτικό Ντόρτμουντ-Ρεάλ (οι Μαδριλένοι είχαν επικρατήσει 3-0 στο «Μπερναμπέου») διαιτητής θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα. Ο 38χρονος ρέφερι είναι κτηματομεσίτης και ασχολείται παράλληλα με τα τουριστικά. Η «βασίλισσα» έχει μόνο νίκες με αυτόν σε τρία εντός έδρας ματς, 3-2 τη Σίτι πέρσι και 2-0 τον Άγιαξ το 2010 στους ομίλους, καθώς και 3-0 τη Λιόν στους «16» το 2011. Πέρσι είχε διευθύνει το Ντόρτμουντ-Σαχτάρ 3-0 για τους «16».

Πηγή: sport-fm.gr