Παρά τις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ στις ρεβάνς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα, ο Ζοσέ Μουρίνιο πιστεύει πως οι δύο αγγλικές ομάδες έχουν ακόμα ελπίδες για πρόκριση.

Οι «πολίτες» ηττήθηκαν 2-0 από τους «μπλαουγκράνα» στο Μάντσεστερ, ενώ οι «κανονιέρηδες» γνώρισαν ήττα με το ίδιο σκορ από τους Βαυαρούς και πλέον το έργο των ομάδων των Πελεγκρίνι και Βενγκέρ έχει γίνει… σχεδόν ακατόρθωτο.

Ο Μουρίνιο, πάντως, ξέρει πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και εν όψει των επαναληπτικών αγώνων για τους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ανέφερε:

«Γιατί να μην τα καταφέρει η Σίτι; Η Μπαρτσελόνα έχασε από τη Βαγιαδολίδ το Σάββατο. Είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο. Το ίδιο ισχύει και για την Άρσεναλ. Με το εις βάρος της 2-0 από το πρώτο ματς, μπορεί να κυνηγήσει ένα σκορ που θα της επιτρέψει να πάει το ματς στην παράταση… Δύο γκολ είναι».

Η Τσέλσι, πάντως, κρατάει την τύχη της στα χέρια της, από τη στιγμή που φιλοξενεί τη Γαλατασαράι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», έχοντας… σουβενίρ από το ματς της Τουρκίας το εκτός έδρας γκολ με το τελικό 1-1.

Πηγή: england365.gr