Γύρω στα μεσάνυχτα έκανε την εμφάνιση του, το πούλμαν του Παναθηναϊκού, στο «Γ. Καλαφάτης» όπου η νύχτα έγινε… μέρα από τα δεκάδες βεγγαλικά που άναψαν οι φίλοι του «τριφυλλιού».

Είχαν βρεθεί από νωρίς, προκειμένου να αποθεώσουν τους θριαμβευτές, εμφανώς ικανοποιημένοι και από το «σπάσιμο» του αήττητου του «αιωνίου», κάτι που έχει καταφέρει μόνο ο Παναθηναϊκός του Μπόμπεκ.

Μόλις έκανε την εμφάνιση του, το πούλμαν της αποστολής, το πάρτι ξεκίνησε με τους ξένους παίκτες ειδικά να τα έχουν χαμένα και να έχουν βγάλει τα κινητά τους, μέσα από το πούλμαν προκειμένου να απαθανατίσουν τις στιγμές.

Εκεί που επικράτησε ντελίριο, ήταν τη στιγμή που οι φίλοι του Παναθηναϊκού σήκωσαν στα χέρια τον Μάρκους Μπεργκ. με τον Σουηδό να μην πιστεύει τα όσα ζούσε, ενώ το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν το:«Οέ,οέ, οέ πρωτάθλημα αήττητοι δεν παίρνετε ποτέ».

Φυσικά όλοι οι παίκτες άκουσαν σε συνθήματα τα ονόματά τους, την ώρα που προσπαθούσαν να περάσουν από τον κόσμο.

Το «πράσινο» πάρτι κράτησε μέχρι τη 1:00 όταν ο κόσμος άρχισε ν’ αραιώνει και οι ποδοσφαιριστές κατόρθωσαν και πήραν τα αυτοκίνητά τους και αναχώρησα.

Πηγή: sport-fm.gr