Επιβεβλημένη η επιστροφή του Γεωργέα. Χρήσιμες κινήσεις των Ρόβα και Σταθάκη. Επένδυση στο μέλλον η παραμονή των νεαρών από το περσινό ρόστερ.

Η πρώτη πραγματική δήλωση όμως ότι η ΑΕΚ… αντεπιτίθεται έγινε τη Δευτέρα.

Και αφορά τη συμφωνία με τον Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο.

Έπειτα από συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον ισπανό χαφ κι αφού βρέθηκε στη μέση η «χρυσή τομή» για τη διάρκεια του συμβολαίου του (εκείνος ζητούσε πέντε χρόνια, ενώ του προτείνονταν τρία) η «Ένωση» κατέληξε σε συμφωνία μαζί του.

Άλλωστε, είχαν γίνει έντονες προσπάθειες τόσον καιρό να «ψηθεί» (ότι η ΑΕΚ που γνώρισε δεν έχει καμία σχέση με αυτή που δημιουργείται και ότι αξίζει να την ακολουθήσει ακόμα και στην τρίτη κατηγορία), ενώ η πλευρά Μελισσανίδη έδειξε εμπράκτως πόσο πολύ ήθελε να τον κρατήσει, συμπεριλαμβάνοντας στο deal και τα περσινά οφειλόμενα.

Μετά απ’ όλα αυτά λοιπόν, η «Ένωση» δεν κατάφερε απλώς να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες ενός παίκτη που ξεχώριζε ακόμα και στη Σούπερ Λίγκα.

Αλλά -δεδομένου και του τετραετούς συμβολαίου που θα υπογράψει ο Κορδέρο- να τον μετατρέψει σε μια από τις «κολώνες» της ομάδας που θα χτιστεί για να επανέλθει σε μια τριετία στους τίτλους.

Πηγή: Sport-fm.gr