Το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννινα είδε ο Δημήτρης Σαραβάκος. Ο απεσταλμένος του Παναθηναϊκού πήγε στην Τρίπολη έτσι ώστε να δει από κοντά τους Νίκο Κοροβέση και Φώτη Γεωργίου να αγωνίζονται και να σχηματίσει άποψη. Για τον πρώτο, το ενδεχόμενο μεταγραφής του δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες καθώς έχει συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες και χρειάζονται χρήματα για να αποκτηθεί. Ο δεύτερος όμως είναι ελεύθερος να επιλέξει σε ποια ομάδα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του αφού λήγει το συμβόλαιο του το καλοκαίρι.

Στο άλλο ματς των πλέι οφ, βρέθηκε ο Νίκος Νταμπίζας. Στην Τούμπα, ο τεχνικός σύμβουλος του «τριφυλλιού» είδε τον Μπάλλα, για τον οποίο ενδιαφέρεται η ομάδα.

Σαραβάκος και Νταμπίζας θα ενημερώσουν τον Αναστασίου για να του πουν τα συμπεράσματα τους για τους ποδοσφαιριστές που παρακολούθησαν. Τέλος, ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζει ταξίδι στην Σουηδία για να «κλείσει» τον Μάρκους Μπεργκ. Οι «πράσινοι» χρησιμοποιούν κάθε μέσο πίεση για να πει το πολυπόθητο «ναι» ο Σουηδός επιθετικός.

Πηγή: sport-fm.gr