Μετά από διάλειμμα ενός χρόνου, ο Εργοτέλης επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκα και οι φίλοι του, το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Η αποστολή της ομάδας έτυχε θερμής υποδοχής σήμερα, στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου, με τους παίκτες να γίνονται έναν με τον κόσμο, που δεν ξέχασε τον Απόστολο Παπουτσάκη.

«Από εκεί ψηλά γελάει η μουστακάρα, Απόστολε ψυχάρα Εργοτελάρα», το σύνθημα για τον πρώην πρόεδρο, που έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις εκ των πρωταγωνιστών της πορείας προς την άνοδο:

Ντιέγκο Ρομάνο: «Ακόμα νομίζω δεν καταλαβαίνουμε τι έχουμε κάνει. Περάσαμε πολλές δυσκολίες αυτή την χρονιά αλλά ευτυχώς η ομάδα επέστρεψε εκεί που ανήκει. Τα παιδιά ήταν μικρά στην αρχή αλλά με την πορεία του πρωταθλήματος απέκτησαν εμπειρία και έγιναν άντρες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτά τα παιδιά. Είχα ένα σοβαρό τραυματισμό πέρυσι και οι άνθρωποι του Εργοτέλη με πίστεψαν. Έμεινα στη Β΄ Εθνική για να επιστρέψει ο Εργοτέλης στη Σούπερ Λίγκα και είναι απόλυτα ικανοποιημένος για αυτό. Θα ξεκουραστούμε λίγες ημέρες και μετά θα δούμε μαζί με την οικογένεια μου τι θα γίνει για τη νέα χρονιά».

Ανδρέας Μπουχαλάκης: «Προσπαθήσαμε εδώ και 11 μήνες να ανέβουμε και θέλαμε να πάμε την ομάδα εκεί που ανήκει. Άξιζε τον κόπο η προσπάθεια και τα δώσαμε όλα για το σωματείο για τον κόσμο και για τον κ. Απόστολο. Θα τα δούμε αυτά να ηρεμήσουμε και θα τα δούμε».

Μανώλης Τζανακάκης: «Ήτανε μια πολύ δύσκολη χρονιά παλέψαμε για την άνοδο ματώσαμε στο γήπεδο και κανείς δεν μας χάρισε τίποτα. Αφιερώνουμε τη νίκη στον πρόεδρο και στον κόσμο που μας στήριξε. Είναι ένα θαύμα για την ομάδα στην αρχή που ξεκινήσαμε δεν περιμέναμε ότι θα κάνουμε τέτοια πορεία. Ήμασταν όλοι όμως μια οικογένεια και για αυτό το καταφέραμε. Αυτό ήταν το δυνατό μας όπλο και αυτό έβγαινε και μέσα στο γήπεδο».