Τον τελευταίο καιρό έχει κυκλοφορήσει η φήμη που θέλει τον Αρσέν Βενγκέρ έτοιμο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παρί Σεν Ζερμέν, στην περίπτωση που ο Κάρλο Αντσελότι δεν συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι. Ο Αλσατός τεχνικός, όμως, μιλώντας για το μέλλον του, έδειξε πως στο μυαλό του είναι μόνο η Άρσεναλ.

«Δεν ακούω, ούτε διαβάζω όσα λέγονται για μένα. Στο μυαλό μου είναι μόνο η Άρσεναλ και το πώς θα ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλούμαστε να πάρουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και το να σκέφτομαι όσα γράφονται για μένα, δεν κάνει τίποτε άλλο από το να με αποπροσανατολίζει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βενγκέρ.

Όταν του επισημάνθηκε πως οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν φέρονται έτοιμοι να του καταθέσουν πρόταση συνεργασίας, ο προπονητής των «κανονιέρηδων» έδειξε να αδιαφορεί για αυτό το ενδεχόμενο. «Το συμβόλαιό μου με την Άρσεναλ ολοκληρώνεται το 2014 και πρόθεσή μου είναι να το εξαντλήσω.

Στη συνέχεια θα μελετήσω τις προτάσεις που θα έχω στα χέρια μου και θα αποφασίσω το επόμενο βήμα της καριέρας μου. Με αυτό τον τρόπο πορεύτηκα από την αρχή της προπονητικής μου ζωής και είναι δύσκολο να αλλάξω τώρα στα 63 μου χρόνια. Συνεπώς, για να γίνω όσο πιο σαφής γίνεται, του χρόνου θα είμαι στην Άρσεναλ και αυτό που θα συμβεί από το καλοκαίρι του 2014 θα αποφασιστεί την κατάλληλη στιγμή… όχι τώρα», τόνισε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Πηγή: sport-fm.gr