Ήταν ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της Αργεντινής την προηγούμενη δεκαετία, με μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Ιταλίας, όπου φόρεσε τις φανέλες της Πάρμα, της Λάτσιο και της Ίντερ. Ο Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν το περασμένο φθινόπωρο αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, μετά τον τελευταίο τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο. Από τότε καλύπτει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή της Εστουντιάντες, αλλά, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Αργεντινής, είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ο Βερόν έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τους παίκτες της Εστουντιάντες, προκειμένου να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση. Τις επόμενες ημέρες, μάλιστα, αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες θα φανεί αν ο πρώην διεθνής μέσος είναι σε θέση να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Να σημειωθεί πως η Εστουντιάντες βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει 3 βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ έχει γνωρίσει 5 ήττες. Ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης και πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος που ο Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν επιθυμεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να ξεπεράσει την περίοδο κρίσης στην οποία βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr