Προβληματισμό προκαλεί η είδηση ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν συνάντησε τον Πάμπλο Γκαρσία, αν και ο πρώτος ήθελε να συζητήσει με τον Ουρουγουανό.

Στη χθεσινή τοποθέτησή του ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ υποστηρίζει ότι ο 36χρονος παίκτης αρνήθηκε να μιλήσει μαζί του, όμως αργότερα ακολούθησε σχετική ανακοίνωση από την πλευρά του Γκαρσία, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι:

«Ποτέ δεν μου ζητήθηκε επισήμως να βρεθώ σε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του. Αν είχα ενημερωθεί ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού μαζί του, θα το είχα πράξει».

Η SportDay γράφει πως: «Αν αποδειχθεί πως κάποιος “έστησε” όλο αυτό για να μη μιλήσει ο παίκτης με τον Ιβάν, θα ήταν καλύτερο αυτός ο “κάποιος” να αλλάξει πόλη, χώρα και ήπειρο…»!

Από την πλευρά του, ο παίκτης είπε πως την περασμένη φορά στην πρώτη κόντρα που είχε υπάρξει με τον Γιώργο Δώνη, άνθρωπος της διοίκησης (αυτός ήταν ο Ζήσης Βρύζας), τον είχε ρωτήσει αν θέλει να συναντήσει τον μεγαλομέτοχο.

Τότε ο Γκαρσία δεν είχε συναντήσει τον Σαββίδη και ίσως να σημειώθηκε παρεξήγηση και για αυτό τον λόγο να μην υπήρξε τελικά το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Πηγή: sport-fm.gr