Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι από τους προπονητές που αρέσκονται σε αλλαγές στο σύστημα και στα πρόσωπα της ομάδας του. Ωστόσο, ο Βάσκος προπονητής προβληματίστηκε από την απόδοση του Ολυμπιακού στις Σέρρες και ετοιμάζει αλλαγές.

Ο πρώην τεχνικός της Βιγιαρεάλ δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτούργησαν κάποιοι παίκτες του στο ματς με τον Πανσερραϊκό και γι’ αυτό σκέφτεται να προχωρήσει σε τρεις τουλάχιστον αλλαγές στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως όλα δείχνουν, θα επαναφέρει τον Ιμπαγάσα στο αρχικό σχήμα και μάλιστα σκέφτεται να τον έχει βασικό σε όλα τα ματς των «ερυθρολεύκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα δώσει θέση στον Ραούλ Μπράβο επειδή θεωρεί ότι ο Ισπανός θα έχει καλύτερη συνεργασία με τον Ριέρα.

Σε ό,τι αφορά τον Φετφατζίδη, ο Βαλβέρδε έχει παράπονα από το γεγονός ότι ο νεαρός δεν τηρεί κατά γράμμα τις εντολές του, αλλά και επειδή δεν μάρκαρε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό με αποτέλεσμα να μην έχει βοήθειες ο Τοροσίδης. Έτσι στο ματς με τον Αστέρα το Σάββατο θα ξεκινήσει ο Ρόμενταλ στη θέση του 20χρονου μέσου.

Ματιές σε Γαλλία

Στη Γαλλία έχουν απλώσει τα δίχτυα τους οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την απόκτηση παικτών που αγωνίζονται στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο πρώτος είναι ο Λοΐκ Νεγκό, 19χρονος διεθνής και ο άλλος που εξετάζεται είναι ο Σεμπαστιάν Κορκία, που είναι 20 ετών και αγωνίζεται στη Λε Μαν.

Το ρεκόρ του Αντώνη

Ένα μοναδικό ρεκόρ κυνηγά ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος χρειάζεται ακόμα 12 αγώνες για να γίνει ο πρώτος σε συμμετοχές τερματοφύλακας στην ιστορία της Α’ Εθνικής. Αυτή τη στιγμή έχει 366 συμμετοχές, με τον Τάκη Οικονομόπουλο να μετρά 377 εμφανίσεις.

Πηγή: gazzetta.gr