Ο Λουκάς Βύντρα έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό σε προφορικό επίπεδο και αναμένεται να δώσει το «οκ» ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Αυτό διαρρέεται από το «ερυθρόλευκο» περιβάλλον και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Έλληνας διεθνής αμυντικός θα ανακοινωθεί σήμερα, τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Με αυτή την κίνηση, οι Πειραιώτες καλύπτουν το κενό που άφησε ο Βασίλης Τοροσίδης μετακομίζοντας στη Ρόμα ενώ πάντα υπάρχει και το επικοινωνιακό κομμάτι, στο οποίο βγαίνει κερδισμένος ο Ολυμπιακός αφού παίρνει έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή από τον «αιώνιο» αντίπαλο και μάλιστα χωρίς να βγάλει ευρώ από τα ταμεία του.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, από τον Πειραιά ακούγεται πως οι επαφές με τον Μίτσελ πάνε από το καλό στο καλύτερο. Σύμφωνα με πηγές, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μίτσελ δεν υπάρχουν παρά μόνο μικρές διαφορές και λέγεται πως ίσως να βρεθεί ο Ισπανός τεχνικός στην Ελλάδα για να τελειώσει θετικά το θέμα. Όλα δείχνουν πως ο Μίτσελ θα συμφωνήσει σε όλα και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: sport-fm.gr