Το κενό που δημιουργήθηκε στη θέση του τερματοφύλακα, ύστερα από τον τραυματισμό του Χακόμπο, επιθυμούν να καλύψουν στον ΠΑΟΚ.

Την αναζήτηση άλλου τερματοφύλακα έχουν ξεκινήσει στον ΠΑΟΚ, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Σανθ Χακόμπο αναγκάζει τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά» να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε στον «άσο».

Πλέον ο Γιώργος Δώνης υπολογίζει τον Παναγιώτη Γλύκο και τον Αστέριο Γιακουμή, όμως για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της πρέπει να έχει άλλον έναν γκολκίπερ.

Για τον τραυματισμό του Χακόμπο μίλησε στη SportDay ο Παναγιώτης Γιγής, ο υπεύθυνος του ιατρικού τιμ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Μπορεί και να χειρουργηθεί. Είναι σοβαρό το πρόβλημα. Πρέπει να υπήρχε προδιάθεση. Ίσως και από πολύ παλιά. Μπορεί να είχε μικροενοχλήσεις και έφτασε πλέον σε ένα σημείο που ο μυς δεν άντεξε».

Ο Ισπανός θα βγει σήμερα από το νοσοκομείο και τις επόμενες ημέρες θα κάνει συνεχείς ελέγχους μέχρι να καθοριστεί η θεραπεία που θα ακολουθήσει.

Εν τω μεταξύ, η στήλη «Τρελός του χωριού» της εφημερίδας αναφέρει ότι ο 30χρονος πορτιέρο έβγαλε από τη δύσκολη θέση τη διοίκηση του συλλόγου, αφού είχε αποφασίσει ότι δεν θα τον κρατήσει.

Πηγή: sport-fm.gr