Κατά τη διαδικασία της κλήρωσης των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Αστέρας Τρίπολης είχε καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ για τον ορισμό ξένων διαιτητών στα τέσσερα αυτά παιχνίδια. Σε αυτό συμφώνησαν και οι άλλες τρεις ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και η Λαμία. Ωστόσο, η Ομοσπονδία δεν εισάκουσε το αίτημα των Αρκάδων, όπως δείχνουν και οι επιλογές των ρέφερι για τα πρώτα ματς στους «4».

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κουμπαράκης από τον σύνδεσμό Θράκης ορίστηκε στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αυτός της Τούμπας στις 19:00, ενώ στο άλλο ματς της ημέρας, αυτό στο ΟΑΚΑ, ορίστηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Τετάρτη 3 Απριλίου,19:00: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης

  • Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)
  • Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Ευθυμιάδης (Πιερίας)
  • 4ος: Κουτσιαύτης (Αρτας)

Τετάρτη 3 Απριλίου,21:30: ΑΕΚ-Λαμία

  • Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
  • Βοηθοί: Νικολαϊδης (Μακεδονίας), Γκάγκας (Λάρισας)
  • 4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Νέο αίτημα του Αστέρα για ξένους διαιτητές

Οι άνθρωποι του Αστέρα είχαν πολλά παράπονα μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ και την ήττα τους με 2-1, για τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν και στα αθλητικά ΜΜΕ, οι Αρκάδες έστειλαν αίτημα στον Μέλο Περέιρα, ζητώντας ξένους διαιτητές στα παιχνίδια τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιώργου Παράσχου θα παίξει με τον Λεβαδειακό (εντός έδρας), τον ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός έδρας), τον ΟΦΗ (εκτός έδρας) και τον Πανιώνιο (εντός έδρας), αλλά και τουλάχιστον δύο ματς στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά.