Την απόδοση του Φερνάντο Τόρες θα βελτιώσει η άφιξη του Ντεμπά Μπα στην Τσέλσι, σύμφωνα με τον Ράφα Μπενίτεθ.

Ο ισπανός διεθνής αποτελούσε την πρώτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης, μέχρι τη στιγμή που ο Μπα μετακόμισε από τη Νιούκαστλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Εντωμεταξύ, ο Τόρες παρέμεινε στον πάγκο στην αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στη Σαουθάμπτον για το Κύπελλο Αγγλίας, με το νέο απόκτημα της ομάδας να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό ντεμπούτο με τους «μπλε», σημειώνοντας δύο τέρματα.

«Και ο Τόρες άλλα και ο Μπα θα επωφεληθούν από όλο αυτό. Είναι πολύ λίγοι οι παίκτες που καταφέρνουν να παίζουν σε υψηλό επίπεδο σε κάθε αναμέτρηση και ο Τόρες το έχει πετύχει αυτό», σημείωσε αρχικά ο ισπανός τεχνικός, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε, όσον αφορά το Φερνάντο Τόρες, με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί στην Λίβερπουλ:

«Πρόκειται για έναν παίκτη με εμπειρία, ο οποίος γνωρίζει ποδόσφαιρο. Και εκείνος και ο Μπα γνωρίζουν τους ρόλους τους στην ομάδα και ξέρουν ότι έχουν πολλά παιχνίδια ακόμη να παίξουν. Ο Τόρες δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και ακόμη και όταν δεν σκοράρει προσπαθεί πολύ».

«Αυτό που προσπαθούμε να επιτύχουμε τώρα με εκείνον είναι η ενδυνάμωση, προκειμένου να αποκτήσει και μεγαλύτερη ταχύτητα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον Τόρες είναι ότι έπαιζε σε περισσότερα παιχνίδια απ’ όσα έπρεπε».

Πηγή: sport-fm.gr