Ικανοποιημένος με την απόδοση των νεαρών παικτών που χρησιμοποίησε, στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Άγιαξ, εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο «Special One» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Νάτσο, Ροντρίγκεζ, Μοράτα και Καχεγόν, τονίζοντας, παράλληλα, ότι είναι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα πορεία των «μερέγχες» στο Champions League.

«Ο Νάτσο έπαιξε διότι ο Αρμπελόα ήταν τιμωρημένος. Πρόκειται για ένα παιδί με ισχυρή προσωπικότητα και το γνωρίζαμε ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Δεν έκανε αμυντικά λάθη. Και ο Ροντρίγκεζ μου αρέσει πολύ. Είναι μόνο 17 ετών και φαίνεται λες και είναι 20.

Έχει τα προσόντα για να αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μοράτα είναι επίσης παίκτης της πρώτης ομάδας, αλλά με τους Μπενζεμά και Ιγκουαϊν μπροστά του δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής. Τον Καχεγόν τον έχω πάντα στα υπόψη μου, καθώς παίζει καλά και τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, στη συνέχεια, χαρακτήρισε, λόγω του επιπέδου δυσκολίας, όμιλο «θανάτου» το 4ο γκρουπ, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι είναι ευχαριστημένος με τους 11 βαθμούς που κατατάσσουν την Ρεάλ Μαδρίτης στην δεύτερη θέση.

Πηγή: sport-fm.gr