«Δυστυχώς ενώ ανοίξαμε το σκορ ο αντίπαλος είχε την ποιότητα να κλείσει το ματς στο πρώτο μέρος με σκορ που δεν μας άφηνε ελπίδες. Αν ήταν 2-1 ίσως να είχαμε κάτι ελπίδες. Δύο γκολ δεχθήκαμε στα τέλη των ημιχρόνων και θα μπορούσαμε εν μέρει να αποφύγουμε μια τόσο μεγάλη ήττα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο αντίπαλος θα αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και θα ευτυχίσει να σκοράρει αν έχει τόσες πολλές φάσεις. Μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα. Το ότι αμυνόμασταν για ενενήντα πέντε λεπτά μας κόστισε μια βαριά ήττα. Η Μπαρτσελόνα δεν χρειάζεται να είναι σε καλή βραδιά. Είναι η καλύτερη ομάδα, έχει ομοιογένεια. Και η Άρσεναλ προηγήθηκε πέρυσι και μετά δέχτηκε τέσσερα. Είναι η κορυφαία ομάδα τακτικά αυτή την στιγμή στον κόσμο.

Είναι τρομακτική! Διαθέτει παίκτες με τρομακτική ποιότητα και είναι ασταμάτητοι. Μόνο η Ίντερ πέρυσι τους σταμάτησε. Δεν είναι το φαβορί αλλά μια ομάδα που μπορεί να φτάσει στον τελικό και… περίπατο να το πάρει».

Για την ατομική του απόδοση και το πέναλτι που έπιασε είπε: «Δεν νομίζω ότι σε αυτή την φάση μπορεί να σταθεί κανείς. Όταν κάνεις μια τόσο βαριά ήττα, δεν μπορείς να κάνεις απολογισμό. Όλα τα υπόλοιπα πάνε περίπατο».

Για την συνέχεια: «Μα φυσικά το ξεχνάμε. Έχουν διασυρθεί αντίπαλοι και αντίπαλοι. Θα πάμε κουρασμένοι το Σάββατο σε ένα ματς το κόντρα στην Καβάλα. Σε μεγάλες ομάδες, όπως εμείς, δεν υπάρχει χαρά και λύπη. Δεν προλαβαίνεις.

Και οι δύο αντίπαλοι που διεκδικούν με εμάς την δεύτερη θέση, ίσως να υποστούν κάτι ανάλογο από εμάς. Ήταν ήττα μέσα στο πρόγραμμα αλλά ο διασυρμός θα μπορούσε να αποφευχθεί».

Πηγή: gazzetta.gr