Συνεχίζεται η αναζήτηση προπονητή στον Άρη, με τη διοικούσα επιτροπή να μην μπορεί να καταλήξει στον αντικαταστάτη του Μάκη Κατσαβάκη και να δίνει επ΄αόριστον εντολή στο δίδυμο Πασσιαλή-Μπουγιουκλή.

Στο μεταξύ κανένα νέο δεν προέκυψε για το σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου από τη συνεδρίαση της ΚΜΑ, την ώρα που η ομάδα «καίγεται» να τρέξει το θέμα της υπαγωγής στο άρθρο 99.

Η εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά αποκάλυψε με τον πιο εμφατικό τρόπο τις διασπαστικές τάσεις που υπάρχουν στους κόλπους της διοικούσας επιτροπής του Άρη, καθώς η δυσαρέσκεια που εκφράστηκε από την εξέδρα προς το πρόσωπο του Αντώνη Ζαμπέτα είχε ως συνέπεια να εκφραστούν τάσεις αποχώρησης από κάποια μέλη.

Ο ίδιος ο Ζαμπέτας μάλιστα επιθυμεί να βρεθεί τρόπος παραχώρησης του δικαιώματος υπογραφής σε άλλο πρόσωπο.

Από κει και πέρα αναμένεται ακόμα η απάντηση των Λαμπριάκου, Κατσιαούνη και Στεφανίδη για το αν θα συμμετάσχουν στη διοίκηση Πρωτοδικείου που γίνεται προσπάθεια να σχηματιστεί.

Η απόφαση τους αναμένεται να ληφθεί μέχρι το τέλος της βδομάδας, όταν οι τρεις άντρες θα έχουν ολοκληρώσει τις διερευνητικές επαφές που θεωρούν απαραίτητες.

Πηγή: sport-fm.gr