Μετά το… πάγιο πρόβλημα του Μπουμσόνγκ στη γάμπα, εκτός προπονήσεων τέθηκε και ο Βελάσκες λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Με συνέπεια, ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο στο Κυριακάτικο ματς εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, να μείνει με μοναδικό στόπερ τον Πίντο.

Αντιθέτως, ο Σο ξαναμπήκε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την Τετάρτη, αλλά υπολογίζεται για μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη…

Επιπλέον, ούτε ο Σισοκό προπονήθηκε με τους υπόλοιπους στην Παιανία, αφού ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης μια και είναι κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια.

Τώρα, αναφορικά με τα μετόπισθεν, αν ο Βελάσκες δεν καταφέρει να προπονηθεί και την Πέμπτη, τότε δύσκολα θα προλάβει το ματς με τον Αστέρα. Σε αυτή την περίπτωση, ο Πίντο θα είναι ο μοναδικός σίγουρος στόπερ και θέση δίπλα του θα πάρει ο Βύντρα. Με τον Μαρίνο ή τον Σεϊταρίδη να καλύπτουν το δεξί άκρο. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά την αυριανή προπόνηση βέβαια, όπως και το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει ο Φερέιρα. Πάντως, ο Πορτογάλος γενικά θα πρέπει να ανησυχεί για την αμυντική του γραμμή, διότι ο Μπουμσόνγκ τον τελευταίο καιρό, αντιμετωπίζει πολύ συχνά πρόβλημα στη γάμπα, σημείο, που δεν είναι εύκολο…

Κατά τα άλλα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Τετάρτη στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις με πάσες. Στο σημείο αυτό, οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Ατρόμητο εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης. Οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε παιχνίδια 1v1, 2v2 και 3v3 και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα.

Πηγή: sport-fm.gr