Η υπόθεση που αφορά το άρθρο 99 απασχολεί σε καθημερινή βάση τον Άρη και η απόφαση του πολυμελούς πρωτοδικείου θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τόσο τις διοικητικές όσο και οικονομικές εξελίξεις.

Όλα δείχνουν ότι αύριο το πρωί θα κατατεθεί η αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής, αφού το κείμενο του δικογράφου έχει ετοιμαστεί από τους τρεις δικηγόρους που έχουν αναλάβει την υπόθεση (Χριστοφορίδης, Τσομίδης, Αργυριάδης).

Επίσης, χθες υπέγραψαν οι Ζαμπέτας και Αθανασιάδης που ήταν η μία εκκρεμότητα που απέμενε. Η πιο πιθανή μέρα να εκδοθεί η απόφαση είναι η Παρασκευή και αν είναι θετική, τότε οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν βαθιά ανάσα και θα «παγώσουν» για το επόμενο δίμηνο που έχουν εγείρει Sportvision και Grundig.

Μεγαλύτερος, βέβαια, είναι ο κίνδυνος που υπάρχει από τις προσφυγές των πρώην παικτών και προπονητών, εφόσον φυσικά αποδεχτεί την απόφαση η ΕΠΟ. Οι «κίτρινοι» εκτιμούν ότι η πιθανή έκδοση προσωρινής διαταγής θα έχει θετικό αντίκτυπο και στο θέμα των χρεών προς το Δημόσιο, αφού θα δώσει τη δυνατότητα για επιμήκυνση των δόσεων.

Τέλος, η υπαγωγή στο άρθρο 99 θεωρείται κλειδί και για την ύπαρξη επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ, κάτι που με χρέη 22 τουλάχιστον εκατομμυρίων και μη διακανονισμένα σε βάθος χρόνου θεωρείται απλησίαστο όνειρο.

Πηγή: sport-fm.gr