Σε κατηγορηματική διάψευση πως οι σχέσεις του με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι τεταμένες, προχώρησε ο ισχυρός άντρας της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο παράγοντας των «ροσονέρι» τόνισε με έμφαση πως ήταν αυτός που επέλεξε τον προπονητή και τον στήριξε από την αρχή, κάτι που συνεχίζει να κάνει.

Το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε η Μίλαν, με τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών και τις αντιδράσεις των οπαδών για τις πωλήσεις του Τιάγκο Σίλβα και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, φάνηκε να επηρεάζει τις σχέσεις των ανθρώπων της ομάδας. Οι φήμες που ήθελαν τον προπονητή Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να βρίσκεται «στα μαχαίρια» με τον Αντριάνο Γκαλιάνι φούντωναν, με τον ισχυρό παράγοντα να φέρεται έτοιμος να απολύσει τον προπονητή.

Ο Γκαλιάνι, όμως, προσπαθώντας να χαμηλώσει τους τόνους, δηλώνει πως ουδέποτε σκέφτηκε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. «Ποτέ δεν υπήρξε ρήξη στις σχέσεις μου με τον Αλέγκρι. Αν κάποιος τον ήθελε στη Μίλαν και έκανε τα πάντα για να τον φέρει, αυτός είμαι εγώ. Έχει την αμέριστη στήριξη της διοίκησης και το γνωρίζει αυτό.»

Κυκλοφόρησαν, ωστόσο, φήμες που ήθελαν τον Πίπο Ιντζάγκι έτοιμο να αναλάβει τις τύχες της Μίλαν. Τι λέει ο Γκαλιάνι για αυτό; «Ο Πίπο ξεκίνησε πολύ καλά με τους νέους της Μίλαν και είμαι χαρούμενος για αυτό. Όμως είναι πολύ πρόωρο να προαχθεί σε πρώτο προπονητή, χρειάζεται πολύ υπομονή και δουλειά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.»

Κλείνοντας ο Γκαλιάνι έκανε μια αναφορά στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του. «Θα δώσουμε 7 παιχνίδια σε 21 μέρες. Εκεί θα κριθούν πολλά, αλλά όχι όλα. Θεωρώ πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους αντιπάλους μας στην Ιταλία. Για την Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα είναι από άλλο πλανήτη, ή σχεδόν», λέει γελώντας. Για να συνεχίσει λέγοντας πως «κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Είμαι αισιόδοξος πως θα πάμε καλά.»

Πηγή: sport-fm.gr