Το ένα από τα τρία «καυτά» μέτωπα για την ΑΕΚ έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Ράφικ Τζεμπούρ συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας του μέχρι το 2013, όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση. Πλέον απομένουν οι διαπραγματεύσεις με τον Νάτσο Σκόκο και τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Το συμβόλαιο του 26χρονου φορ θα έληγε το καλοκαίρι του 2011.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε προτείνει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 700.000 ευρώ (με το προηγούμενο έπαιρνε 600.000) και μπόνους με τα οποία το ποσό φτάνει ή ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ. Άγνωστο παραμένει αν θα οριστεί ρήτρα στο συμβόλαιο, αλλά όπως και στην περίπτωση του Νάτσο Σκόκο, η διοίκηση δεν θα σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του παίκτη εφόσον έρθει μία καλή πρόταση από το εξωτερικό.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της με τον Rafik Djebbour για άλλα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2013».

Στο μεταξύ, μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται η απάντηση του Νάτσο Σκόκο στην πρόταση της ΑΕΚ (που είναι ανάλογη με αυτή στον Τζεμπούρ), ενώ πιθανώς και μέσα στην ημέρα να σταλεί στον μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο η νέα πρόταση της διοίκησης για την ανανέωση του συμβολαίου του. Υπενθυμίζεται πως ο Αργεντινός επιθετικός, που τώρα λαμβάνει 390.000 ευρώ το χρόνο, έχει απορρίψει ήδη δύο προτάσεις, 350 και 450 χιλ. ευρώ ετησίως συν 150 χιλ. ευρώ σαν μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm