Λιγοστεύουν τα προβλήματα για τον Παύλο Δερμιτζάκη ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι διεθνείς με την Ελπίδων, αλλά και ο Σαβίνι ενώ την Τετάρτη αναμένονται και οι τελευταίοι. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε με ικανοποιήσει στις προπονήσεις να ενσωματώνονται πέντε ποδοσφαιριστές.

Ο Δερμιτζάκης είχε στην διάθεσή του τους διεθνείς Παπάζογλου, Κουτσιανικούλη, Αθανασιάδη και Γιακουμή, αλλά και τον Σαβίνι που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση.

Το ρόστερ θα γεμίσει την Τετάρτη όταν θα επιστρέψει και οι τελευταίοι και πιο συγκεκριμένα οι Μπουσαϊντι, Σαλπιγίδης και Μαλεζάς αφού τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα τους.

Η άφιξη του Ελ Ζαρ στη Θεσσαλονίκη θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες καθώς ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα επικοινωνήσει μαζί του και θα του ζητήσει να επισπεύσει τον ερχομό του στην Ελλάδα.

Ο Μαροκινός νεοαποκτηθείς παίκτης του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πατρίδα του προκειμένου να κλείσει τις υποχρεώσεις του και στην συνέχεια θέλει να μεταβεί στην Γαλλία για να συγκεντρώσει τα προσωπικά είδη και να έρθει στη συνέχεια στην Θεσσαλονίκη.

Πηγή: gazzetta.gr