Με αρκετές απουσίες έφτασε στην Αθήνα η αποστολή της Νιούκαστλ για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στα πλέι-οφ του Europa League.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Άλαν Πάρντιου, άφησε εκτός αποστολής τους Ντεμπά Μπα, Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, Τσικ Τιοτέ, Σόλα και Σάμι Αμεόμπι, Χάρις Βούκτσιτς και Σέιν Φέργκιουσον.

Αντίθετα, κανονικά θα δώσει το «παρών» το… βαρύ πυροβολικό στη γραμμή κρούσης, Παπίς Σισέ, όπως και ο Γιοχάν Καμπάιγ.

Ο αρχηγός των «καρακαξών», Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, έμεινε εκτός και στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ κόντρα στην Τότεναμ, ενώ δεδομένη ήταν και η απουσία του Χατέμ Μπεν Αρφά που «κουβαλά» τιμωρία τριών αγωνιστικών από την σεζόν 2009/10 όταν ακόμα φορούσε τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Δυσάρεστη εντύπωση προκάλεσε στην αποστολή της Νιούκαστλ η αρκετά υψηλή, για τα αγγλικά δεδομένα, θερμοκρασία που επικρατεί στην Αθήνα, κάτι που δεν άφησαν ασχολίαστο τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και οι δημοσιογράφοι που ακολούθησαν τις «καρακάξες» στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η αποστολή της Νιούκαστλ: Κρουλ, Χάρπερ, Αμαλφιτάνο, Ανίτα, Μπιγκιριμάνα, Καμπάιγ, Κάμπελ, Σισέ, Γκόσλινγκ, Γκουτιέρεζ, Μαρβό, Ομπερτάν, Περτς, Σαντόν, Σίμπσον, Ταβερνιέρ, Ρ. Τέιλορ, Σ. Τέιλορ, Γουίλιαμσον.

Πηγή: sport-fm.gr