Ειλικρινής παρουσιάστηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Αζαξιό ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός κόουτς παραδέχτηκε πως ήταν πολύ εκνευρισμένος και δικαιολόγησε τον διαιτητή που τον απέβαλε, ενώ δεν έκρυψε και τον προβληματισμό του για τη νέα γκέλα της ομάδας του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρουσιαζόταν ως το απόλυτο φαβορί για το πρωτάθλημα της Γαλλίας μετά τις προσθήκες τόσων ικανών και ακριβών ποδοσφαιριστών. Πολλοί ήταν, μάλιστα, εκείνοι που έψαχναν να βρουν ποιες ομάδες θα κατάφερναν να «κόψουν» βαθμούς από τους Παριζιάνους.

Μετά από δύο αγωνιστικές, η ομάδα της Γαλλικής πρωτεύουσας, ακόμα δεν έχει «γευτεί» τη χαρά της νίκης. Μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής με την Λοριάν, ήρθε η νέα ισοπαλία με την Αζαξιό για να προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας.

Ένας από αυτούς που βρίσκονται σε δύσκολη θέση είναι ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι. Μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει ικανοποιήσει κανέναν ακόμα. «Το ματς ήταν ισορροπημένο και εμείς δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Πολλοί παίκτες μας δεν είναι ακόμα στην επιθυμητή κατάσταση, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά για να γίνουμε αυτοί που θέλουμε. Πάντως η ποιότητα δεν λείπει και είναι θέμα χρόνου να βελτιωθούμε. Πρέπει να περιμένουμε την προσαρμογή των νέων και μετά θα μπορούμε να μιλήσουμε σε άλλη βάση», τόνισε ο Αντσελότι.

Για την αποβολή του, αλλά και για αυτή του Λαβέτσι, ο Αντσελότι ήταν ειλικρινής. «Ήμουν εκνευρισμένος και πέταξα ένα μπουκάλι νερό. Είχε δίκιο ο διαιτητής να με αποβάλει. Όπως σωστή μου φαίνεται και η αποβολή του Λαβέτσι. Όλη η ομάδα είχε εκνευριστεί», παραδέχτηκε ο Ιταλός.

Πηγή: sport-fm.gr