Κάτι παραπάνω από 24 ώρες έμειναν για να ολοκληρωθεί η θερινή μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό ακόμη να ψάχνει τον παίκτη που θα πάρει θέση βασικού στην κορυφή της επίθεσής του, ενώ την ίδια ώρα μετρά τα… κουκιά ενόψει της συνέχειας στη σεζόν.

Χθες προέκυψαν δύο νέα ονόματα. Το πρώτο ήταν του Ελβίρ Κόγιτς, με τη ρουμάνικη ιστοσελίδα «Prosport» να αναφέρει ότι το «τριφύλλι», η Κραϊόβα, οι Ρέιντζερς και η Μπέβερεν εξετάζουν τον  υψηλόσωμο Βόσνιο (ύψους 1,91 μέτρων), που αγωνίζεται στην βοσνιακή Κρούπα. Ο γεννηθείς στην Ισπανία στράικερ μετρά 35 γκολ σε 97 παιχνίδια στην καριέρα του, ενώ πρόσφατα καλείται και στην εθνική Βοσνίας, με την οποία έχει δύο εμφανίσεις μέχρι σήμερα.

Επίσης, «έπαιξε» και το όνομα του Μεχμέτ Ουμούτ Ναγίρ, με τη διαφορά ότι στην περίπτωση του Τούρκου επιθετικού γίνεται λόγος για δανεισμό από την Μπεσίκτας. Ο παίκτης μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη φέτος το καλοκαίρι, με τον 25χρονο άσο να αποκτάται από την Οσμανλίσπορ έναντι 250.000 ευρώ.

Από την άλλη, υπάρχει πάντα η περίπτωση του Λάζαρου Λάμπρου. Στο «τριφύλλι» θέλουν να αποκτήσουν το νεαρό επιθετικό ως ελεύθερο, με ποσοστό μεταπώλησης για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο στον «δικέφαλο» του έχουν αδυναμία και δύσκολα θα συναινέσουν σε κάτι τέτοιο. Ωστόσο, υπάρχει ελπίδα, λόγω του ότι ο 20χρονος απέρριψε πρόσφατα την προοπτική της Φορτούνα Σιτάρντ από την Ολλανδία.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες προέκυψε ξανά ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κουρμπέλη από την Ιταλία. Η ομάδα που τον θέλει δεν έγινε γνωστή, αλλά σύμφωνα με το «Εθνοσπόρ», στον Παναθηναϊκό αρνούνται να τον παραχωρήσουν, καθώς θεωρείται από τους πιο κομβικούς παίκτες για τα πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Όσον αφορά το ματς του προσεχούς Σαββάτου με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ, ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες και του Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος υπέστη τράβηγμα κατά τη διάρκεια της χθεσινής, απογευματινής προπόνησης στο Κορωπί. Έτσι, θα αναζητηθούν άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας, με τους «πράσινους», πάντως, να μην στερούνται λύσεις στα στόπερ.