Απόψε (21:45 – Mega) η ανανεωμένη Εθνική μας ομάδα θα κοντραριστεί στο Καραϊσκάκη με τη Γεωργία, με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2012.

Στο επίσημο ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, η Εθνική μας θέλει να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια και να ξεκινήσει με το… δεξί της υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2012.

Το ταξίδι αρχίζει από σήμερα για την Εθνική μας ομάδα, με τελικό προορισμό τα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, σε 21 μήνες από τώρα! Για να καταφέρει να βρεθεί στην τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για 3η συνεχή φορά η Ελλάδα θα πρέπει να ξεκινήσει με νίκη κόντρα σε μια από τις θεωρητικά πιο εύκολες ομάδες του ομίλου.

Με στόχο λοιπόν τη νίκη, ο Σάντος θα παρατάξει κάτω από τα δοκάρια τον Μιχάλη Σηφάκη που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αγωνιστούν οι Σεϊταρίδης, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, με τον Κώστα Κατσουράνη να είναι σε θέση αμυντικού χαφ έχοντας αριστερά τον Τοροσίδη και δεξιά τον Καραγκούνη. Ως δεκάρι θα παίξει ο Σαμαράς που φαίνεται να κερδίζει τη… μάχη με τον Νίνη, ενώ οι δύο επιθετικοί θα είναι ο Γκέκας με τον Σαλπιγγίδη. Πρόκειται δηλαδή για το συνηθισμένο κλασικό 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου, για το οποίο έχει μιλήσει πολλές φορές ο Πορτογάλος τεχνικός. Την αποστολή της ομάδας μας συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μιχαηλίδης, Τζαβέλλας, Μανιάτης, Καφές, Τζιόλης, Νίνης, Μήτρογλου και Πετρόπουλος.

Εισιτήρια

Σήμερα θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Γηπέδου Καραϊσκάκη από τις 10:00 έως την έναρξη τους αγώνα (21:45) καθώς επίσης και στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ (σταθμός Ειρήνη) από τις 10:00 έως τις 14:00. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται στα 10, 20 και 30 ευρώ. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα κάνουν λόγο για παρουσία περίπου 10 χιλιάδων φιλάθλων, αλλά ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση που διατεθούν πολλά εισιτήρια πριν από την έναρξη του αγώνα.

Πηγή: gazzetta.gr