Ο Τζόι Ντόρσεϊ εξακολουθεί να ψάχνει-μάταια για την ώρα-πρόταση στο ΝΒΑ. Κι όσο περνούν οι μέρες, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να μείνει στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα περιμένουν για πολύ ακόμη τον Αμερικανό σέντερ και ήδη εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις, όπως του Σέντρικ Σίμονς, του 26χρονου σέντερ (2,08μ.) με βουλγαρικό διαβατήριο που αγωνιζόταν στην Εστουντιάντες και είχε περάσει από την Καβάλα. Αντίθετα, ατονεί το ενδιαφέρον για τον Βασίλη Καββαδά όσο ο Πανιώνιος δεν πέφτει από τα 350.000 ευρώ που ζητεί για να παραχωρήσει τον 20χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

«Βλέπει» και Σταμάτη

Φιλοσοφία του Ολυμπιακού είναι να εξετάζει κάθε περίπτωση ταλαντούχου παίκτη από την ελληνική αγορά. Στο πλαίσιο αυτό οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στα υπόψη τον Δημήτρη Σταμάτη, τον 16χρονο γκαρντ (1,90μ.) που αγωνίζεται στην Ευρυάλη και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων. Ο γιος του άλλοτε άσου του Ολυμπιακού, Αντώνη Σταμάτη, έχει 17,3 πόντους (78,6% βολές, 84,2% δίποντα, 33,3% τρίποντα), 4,7 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο στη διοργάνωση.

*Τα ξημερώματα της ερχόμενης Πέμπτης λήγει η προθεσμία που έχει ο Έισι Λο να βρει ομάδα στο ΝΒΑ, ειδάλλως θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: sport-fm.gr