Την ικανοποίησή του για την παραμονή του στον Ολυμπιακό αλλά και για το γεγονός πως οι περισσότεροι παίκτες της περυσινής ομάδας έμειναν στο ρόστερ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο 28χρονος φόργουορντ μίλησε για τη χρονιά που έρχεται, για τον Γιώργο Μπαρτζώκα αλλά και για την Εθνική Ελλάδας.

«Είναι μεγάλη μου η χαρά που έμεινα στην ομάδα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι για εμένα. Πήρα συνειδητά την απόφαση να παραμείνω στον Ολυμπιακό και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό. Ελπίζω με την απόφαση μου να κάνω και τον κόσμο χαρούμενο και να συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά. Έγινε μεγάλη προσπάθεια και υποχώρηση και από τους προέδρους και τέλος καλό όλα καλά. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή» τόνισε αναφερόμενος στο θέμα της παραμονής του.

Στη συνέχεια μίλησε για την παραμονή των συμπαικτών του στο ρόστερ.

«Πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε τους περισσότερους παίκτες. Εγώ αυτό που έλεγα είναι ότι η περυσινή ομάδα είχε δεθεί πάρα πολύ. Είμαστε μία παρέα. Είμαι χαρούμενος που έμειναν όλοι. Θεωρώ ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε για τους στόχους της επόμενης σεζόν:

«Είναι πολύ πιο δύσκολη η παραμονή στην κορυφή από το να φτάσεις εκεί, όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό. Αν και ακόμα είναι νωρίς και δεν έχει σχηματιστεί το ρόστερ μπορώ να πω ότι οι στόχοι θα είναι το πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ελλάδα. Δεν θα είναι εύκολο, όμως. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι πάρα πολύ δυνατός, αυτά που λένε ότι διαλύθηκε είναι βλακείες. Στην Ευρώπη να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Να κρατάμε μικρό καλάθι και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Τέλος αναφέρθηκε στον Γιώργο Μπαρτζώκα:

«Είχα μία πολύ καλή χρονιά δίπλα του στην Ολύμπια Λάρισας. Με είχε βοηθήσει πολύ σε τομείς που είχα αδυναμίες. Βελτιώθηκα πολύ δίπλα του. Είναι διαφορετικός προπονητής σε σχέση με τον Κο Ίβκοβιτς. Έχουν διαφορετικές φιλοσοφίες, αλλά η ομάδα παραμένει ίδια. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, είμαι αισιόδοξος γενικά».

…αλλά και στην Εθνική ομάδα:

«Οταν έλα κρέμονται από μία κλωστή, όλα μπορούν να συμβούν. Αν είχαμε προκριθεί, ίσως να πηγαίναμε για μετάλλιο στο Λονδίνο. Αλλά με “αν” δεν γίνεται τίποτα. Κατά τη γνώμη μου τίποτα δεν πήγε στραβά, σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι, η δική σου κακή μέρα, των αντιπάλων η καλή μέρα, μπορεί να σε θέσει εκτός. Αγχωθήκαμε παραπάνω απ’ ό,τι έπρεπε κι αυτό είναι το αδικαιολόγητο».

Πηγή: sport-fm.gr