Πολλά και σημαντικά είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν από σήμερα τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης καλούνται να δώσουν λύσεις σε δύσκολα ζητήματα που αφορούν την ομάδα.

Από την προετοιμασία της ομάδας (το πού και πότε θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο) μέχρι τους διακανονισμούς που είναι αναγκαίο να επιτευχθούν, έτσι ώστε ο «Δικέφαλος του Βορρά» να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος στην αρμόδια επιτροπή της UEFA.

Προτεραιότητα για τη διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι είναι οι διακανονισμοί (για υποχρεώσεις μέχρι τις 30 Ιουνίου), που πρέπει να υπογράψουν όλοι οι παίκτες στους οποίους οφείλονται χρήματα και να μπορέσει η ομάδα να συμμετάσχει κανονικά στην προκριματική φάση του Europa League.

Από σήμερα οι κ.κ. Βρύζας και Γεωργιάδης ξεκινούν το «τρέξιμο», ώστε να έρθουν σε επαφή με τους ποδοσφαιριστές (η δυσκολία έγκειται περισσότερο σε αυτούς που δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους) και τους εκπροσώπους τους, ώστε να μην παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

Πέρα από το παραπάνω πρόβλημα της ΠΑΕ, οι διοικούντες χρειάζεται να ασχοληθούν με ζητήματα του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών και τις μεταγραφές.

Όσον αφορά το τελευταίο θέμα, το όνομα του Μάρκος Αντόνιο είναι πρώτο στη σχετική λίστα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ προβάλει υψηλές απαιτήσεις, αφού έχει δεχθεί και άλλες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσφέρει 270.000 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα η ρωσική Κούμπαν δίνει 450.000 ευρώ τον χρόνο.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προσπαθεί να βρει τη «χρυσή τομή» με τον 29χρονο παίκτη και αν δεν τα καταφέρει, τότε θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία στην οποία βρίσκεται πολύ κοντά με άλλο παίκτη.

Πηγή: sport-fm.gr