Μετά τις αποστολές των τεσσάρων ομάδων του Final 4, που από χθες εγκαταστάθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, σειρά παίρνουν σταδιακά οι οπαδοί τους. Η άφιξή τους άρχισε από χθες με χαλαρούς ρυθμούς και θα κορυφωθεί σήμερα, ενώ αρκετοί θα φτάσουν το πρωί της Παρασκευής. Αεροπλάνα, πούλμαν και ιδιωτικά αυτοκίνητα είναι τα μέσα που επέλεξαν οι φίλοι των τεσσάρων ομάδων.

Όσον αφορά στους συσχετισμούς στις κερκίδες, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει τη μερίδα του λέοντος με περίπου 3.500-4.000 κόσμο. Πέραν των 1.000 εισιτηρίων που δικαιούται κάθε ομάδα του Final 4 για τις ανάγκες του κόσμου της, αρκετοί φίλοι του «τριφυλλιού» είχαν προνοήσει να κλείσουν θέση από το χειμώνα, όταν ακόμη υπήρχαν διαθέσιμα εισιτήρια μέσω της ιστοσελίδας της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός εκτιμάται πως θα έχει στο πλευρό του περίπου 2.500 φίλους του, καθώς η πορεία μέχρι το Final 4 αποτέλεσε έκπληξη και για τους ίδιους και λιγοστοί ήταν εκείνοι που είχαν προμηθευτεί νωρίτερα εισιτήρια.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα έχει περίπου 3.000 φίλους της στο πλευρό της (σύμφωνα με Ρώσους συναδέλφους), αριθμός αρκετά μεγαλύτερος από τα τελευταία χρόνια, καθώς υπάρχει μεγάλη πίστη για την κατάκτηση του τίτλου. Όσο για την Μπαρτσελόνα, θα έχει τη μικρότερη συμπαράσταση, καθώς λίγο παραπάνω από 1.000 φίλοι της θα κάνουν το μεγάλο και ακριβό ταξίδι από τη Βαρκελώνη στην Πόλη.

Ασφαλώς αρκετός είναι ο κόσμος των δύο «αιωνίων» που σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό θα ταξιδέψει για την Τουρκία. Άλλωστε η απόσταση είναι κοντινή και πάντα υπάρχουν τρόποι να βρει κανείς εισιτήριο από κάποιον από τους ηττημένους και απογοητευμένους των ημιτελικών της Παρασκευής.

Πηγή: sport-fm.gr