Από το εξωτικό Ντουμπάι ξεκινά ο Ντέμης Νικολαϊδης την μεγάλη προσπάθεια να βρει τα χρήματα που απαιτούνται έτσι ώστε να μπει με τα… τσαρούχια στα της ΑΕΚ. Αν και ταξιδεύει κυρίως για να ασχοληθεί με προσωπικές του υποθέσεις, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συζητηθεί κάτι σχετικό με το διοικητικό κομμάτι της Ένωσης. «Φουλάρει» για τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (17:45, Νοvasports 1).

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκεται ο Ντέμης Νικολαϊδης και φαίνεται πως είναι στον σωστό δρόμο έτσι ώστε να αναλάβει να «τρέξει» την ΑΕΚ. Αν και από το περιβάλλον διαρρέεται πως δεν πρόκειται σε αυτό το ταξίδι να κάνει επαφές σε ότι αφορά την Ένωση, υπάρχει η περίπτωση να κάνει συζητήσεις με τον Τουρκί Αλ Σουντάιρι.

Το σίγουρο όμως είναι πως ο Ντέμης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι την Τρίτη (15/5) και τότε θα αρχίζει να βάζει τα πράγματα στην θέση τους και να επιστρέψει στο διοικητικό κομμάτι του «Δικεφάλου».

Τέλος, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Κωστένογλου επιθυμεί να δει την ομάδα του στον αγώνα με τον Ατρόμητο σοβαρή και συγκεντρωμένη, όπως στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αν η Ένωση νικήσει, μπαίνει για τα καλά στο «κόλπο» της πρώτης θέσης των play-offs.

Πηγή: sport-fm.gr